Προφίλ Επιχείρησης

Προφίλ Επιχείρησης

Oι κατασκευαστές των φωτοβολταϊκών panel δε συνηθίζουν να πουλάνε απευθείας τα προϊόντα τους σε καταναλωτές. Το ίδιο ισχύει και για ην παραγωγή των υπόλοιπων εξαρτημάτων που είναι απαραίτητα. Αυτό γίνεται απο ενδιάμεσους διανομείς, οι οποίοι στο εξωτερικό είναι διαδεδομένοι με το όνομα Intergrators.

Η SunInvest Energy Solutions O.E., ώς ένας intergrator πιστοποιημένος με ISO 9001:2008, σχεδιάζει και εγκαθιστά ολοκληρωμένα φωτοβολταϊκά συστήματα για διάφορες εφαρμογές, συνδυάζοντας τα προϊόντα από τους κατασκευαστές. Παρέχουμε υπηρεσίες σε ιδιοκτήτες κατοικιών, σε οργανισμούς, σε εργολάβους, σε αρχιτέκτονες για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στοιχείων με βάση πάντα τις ισχύουσες νομοθεσίες. Ακόμη η Suninvest Energy Solutions O.E. δραστηριοποιείται και στην εγκατάσταση thermo-systems όπως οι θερμοσίφωνες με σκοπό την καλύτερη ενεργειακή απόδοση της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες και τις πιό αναγνωρισμένες εταιρείες στο χώρο των φωτοβολταϊκών έχοντας παρακολουθήσει και αξιολογήσει, χάρη στους εξειδικευμένους μηχανικούς μας, τις διαδικασίες παραγωγής των panel. Τα συνεργεία της Suninvest Energy Solutions O.E. αποτελούνται απο έμπειρους εγκαταστάτες, σκεπατζήδες και ηλεκτρολόγους, ώστε να εγγυώμαστε πάντα την καλύτερη εγκατασταση χωρίς μελλοντικά προβλήματα που επιβαρύνουν τον πελάτη, όπως διαρροές, καμμένα καλώδια κλπ.

  Η διεύθυνσή μας:   Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας:

con address

Λαγκαδά 12, Θεσσαλονίκη, 54630, Ελλάδα

clock derp

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:00

Newsletters

Εγγραφείτε στο Newsletter της SunInvest Energy Solutions O.E. για να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα της επιχείρησής μας.
Σύνδεση

Εγγραφή

*
*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Πιστοποίηση Ποιότητας

Η SunInvest Energy Solutions Ο.Ε. είναι πιστοποιημένη με ISO Διασφάλισης Ποιότητας 9001:2008 στον τομέα Εμπορίου και Εγκατάστασης Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

suninvest-iso 9001 2008

 Περισσότερα